• Minden a földből származik, oda is kerül vissza!

 • A légkör éltet és véd!

 • A víz minden földi élet alapja!

 • Minden energia!

 • Közöld Alapítvány - A környezettudatos fejlődésért!

 • Közöld Roadshow - Közösség a környezetünkért!

Az alapítványról

Régóta érlelődött bennünk a gondolat, hogy egy olyan adatbázist hozzunk létre, ahol megtalálhatók hazánk környezeti adatai, ill. a környezeti problémákkal kapcsolatos információk. A baráti beszélgetések során felmerülő ötleteket azután 2004. novemberében szerkesztettük össze, ekkor jelent meg a www.kozold.hu oldal. 
2006-tól már közhasznú alapítványként végezzük tevékenységünket, mely az érdeklődésre való tekintettel egyre jobban kiszélesedett. (használt étolaj gyűjtő program, Tisza árterületén szemétszedés, iskolai környezetnevelés támogatása, környezetvédelmi szakértés-tanácsadás). 

A környezettudatos megoldások elterjesztéséhez szeretnénk hozzájárulni a 2010-ben megnyílt "Zöld Pont bemutatóterem" működtetésével, mely projektünk a KEOP 6.2.0/A/09-2010-0013 számon az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósulhatott meg. 
Reméljük, hogy ahogyan a "Mi a célunk" fejezetben megfogalmaztuk, minél több emberrel meg tudjuk ismertetni a környezettudatos életmód elterjedéséhez szükséges hasznos információkat.  Az alapítvány kuratóriuma: A kuratórium elnöke: 
A Kuratórium tagjai: Nagy Gábor
Gál János
Szabó Zoltán Alapító: Dr Farády Zoltán Jász-Nagykunk Szolnok megyei Bírósági nyilvántartási szám: 1050

Elérhetőségek:
Az alapítvány székhelye: 5000 Szolnok, Tompa M. u. 13.
E-mail: info@kozold.hu

  A lakásodhoz legközelebbi benzinkúton átveszik a használt étolajat?
  500m-en belül van benzinkút és átveszik.
  500m-en belül van benzinkút, de nem veszik át.
  Nem gyűjtöm össze a használt étolajat, így nem érdekel.